Nonna - Johanna

TIETOA MINUSTA


Rakkaus vauvoihin ja auttamishalu vauvoja ja heidän perheitä kohtaan sai minut opiskelemaan vauvahyvinvoinnin ammattilaiseksi. Yhdeksän kuukautta kestävä Vauva-Akatemia on Helsingissä Elonaskeleen toteuttama matka vauvahyvinvoinnin ammattilaiseksi. Kouluttajina toimivat Tiina Rytkönen ja Laura Merivirta.

Koulutukseen sisältyi paljon harjoitushoitoja, jotka raportoitiin kouluttajille. Harjoitushoitojen myötä vahvistui ajatukseni, että tätä työtä rakastan! Vauvat ovat aitoja ja kertovat, milloin tuntuu hyvältä, milloin ikävältä ja katseellaan hakevat luottamusta ja varmistaakseen, että ovat turvallisissa käsissä hoidon aikana, kaikki on hyvin.

Isommat ja pienemmät lapset ovat olleet tavalla tai toiselle koko elämäni varrella mukana ja olen kokenut sen valtavaksi rikkaudeksi. Lapsuudessa ja nuoruudessa sisaruskatraan vanhimpana olen saanut hoitaa pienempiä sisaruksiani. Myöhemmällä iällä olen saanut hoitaa tärkeää tehtävää tädin roolissa sisarusteni lapsille. Lapset antavatkin valtavasti iloa ja energiaa arkeeni, jota olen saanut nauttia myös ympärilleni saamieni ystävien lasten myötä.

Nonna - nimi juontaa lapsuuteeni, jolla olen itseäni kutsunut. Nonna on ollut myös helpompi nimi monen lapsen suuhun. Näimpä Nonna on kulkenut tähän päivään asti muutamien läheisteni käyttämänä.